Aktuality

Reportáž - Mácha Star Cup

2022-07-11, Jakub Čeřovský

O minulém víkendu se na Máchově jezeře uskutečnila tradiční regata s názvem Mácha Star Cup pod taktovkou pořádajícího oddílu JMJ Staré Splavy. Předpověď již od začátku týdne slibovala dostatek větru a na tuto roční dobu nezvykle chladné počasí. V sobotu se nakonec do závodu přihlásilo pouze pět posádek. Nižší účast v tomto závodě byla zřejmě dána velice intenzivním červnovým programem, kdy na Lipně proběhlo MČR a Mistrovství 17. distriktu ve třídě Star a také reprezentační pauzou bratrského dua Jirky a Davida Fetterlů, kteří v ten samý termín reprezentovali na ME v Dánsku.


Mezinárodní Mistrovství ČR Star 2022

2022-06-21, Václav Cintl

O druhém červnovém, do pondělí prodlouženém, víkendu se jelo MMČR Star na Lipenské přehradě za pořadatelství YC Kovářov. Hned na úvod je nutno vyzdvihnout, že šlo o Mistrovství vskutku vydařené jak sportovně, tak společensky, a bylo hodno comebacku Stára na Lipno po 22 letech. Historické spojení Stára s Lipnem šlo dohledat na dobových fotkách v interiéru klubu, či se stačilo zaposlouchat do barvitého vyprávění Miloše Lázničky ml. při večerních rozjímáních u hranatého stolu před klubovnou. Dost nostalgie a zpět k žhavé současnosti.


Mistrovství 17. distriktu - aktuality

2022-05-24, Eva Skořepová


Již 13 posádek z Německa, Rakouska a Česka je přihlášených k závodu. Kdo bude další? Bude to skvělá akce, tak neváhejte a přijeďte na Lipno! ...


Memoriál Bruno Hámy

2022-05-24, Tomáš Kramář

O víkendu 14. - 15. května proběhl závod memoriál Bruno Hamy. Předpověď vypadala slibně, s větrem 3-6 m/s. Nakonec z toho bylo spíš 4-8 m/s s občasnými nárazy dalece přesahujícími 10 m/s. Na startu se nás sešlo krásných 9 Staru, což na úvod sezony považuji za velmi slibnou účast.


Copyright © 2012 - 2024 www.czech-starclass.cz

All rights reserved. Powered by exnet.cz,

App version: 1.0.3