Vypsání závodu Mem. Ing. Böhma

2021-05-23 by Vladimír Zbořil

Po delším čase jsme se dočkali závodu na máchově jezeře, resp. závodu vůbec. V následujícím víkendu (29. - 30. 5. 2020) proběhne Memoriál Ing. Böhma pořádaný JMJ Staré Splavy. V příloze je kompletní vypsání závodu. Prosíme závodníky, kteří se chtějí závodu zúčastnit, aby se zaregistrovali na stránkách ČSJ - tady. Děkujeme. Vypsání závodu ...

Přednostně jsou k závodu přihlášení závodníci prostřednictvím webových stránek ČSJ. Každý účastník závodu se při registraci prokáže jedním z následujících dokumentů:

  1. nejdéle před 72 hodinami absolvovaný POC test nebo 7 dní starý PCR test na COVID-19 s negativním výsledkem
  2. certifikát Ministerstva zdravotnictví ČR o provedeném očkování proti onemocnění COVID-19, od aplikace první dávky uplynulo alespoň 21 dní
  3. potvrzení o tom, že osoba prodělala laboratorně potvrzené onemocnění COVID-19, uplynula u ní doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví ́a od prvního pozitivního POC antigenního testu na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 nebo RT-PCR testu na přítomnost viru SARS-CoV-2 neuplynulo více než 90 dní.

Pokud se účastník neprokáže žádným z výše uvedených dokumentů, musí se podrobit antigennímu POC testu na COVID-19 schváleném MZ ČR přímo na místě. Testy zajistí pořadatel a jsou hrazeny ze zdravotního pojištění.

Copyright © 2012 - 2024 www.czech-starclass.cz

All rights reserved. Powered by exnet.cz,

App version: 1.0.2