Konečně mistrovství!

2020-09-24 by Andy Lawson jr.

O víkendu 4. - 6. 9. 2020 se konečně odjelo mistrovství ČR ve třídě Star Class. V pátek jsme odjeli jednu rozjížďku ve které vítr skákal jako prase, potom to chcíplo a tak jsme se vrátili zpátky na břeh. Na břehu jsme všichni poděkovali panu Václavu Cintlovi st. za opravu jeřábu společně s krásným dárkem v podobě dortu.

V sobotu jsme se všichni sešli na sailors briefingu v restauraci s vynikajícím hemenexem a kávičkou, kde jsme projednávali v kolik bude asi tak start druhé rozjížďky. Potom co jsme dosnídali, tak jsme šli připravovat lodě a začínali se převlíkat. Odjeli jsme pouze jednu rozjížďku kvůli slabému větru, až žádnému. Po návratu na břeh nesměla chybět Bobikova vynikající gulášovka, na které jsme si všichni pošmákli.

Je druhý den ráno a nesměla chybět od Komára fotka a přání krásného rána. Start byl předpokládán už v 9 ráno, protože jsme nemohli dopustit aby se znova neodjelo. Start 3 rozjížďky byl pro nás příšerný, byli jsme ze 3. lajně a ten výsledek taky tak vypadal. Po hodinovém čekání jsme započali 4 a finální rozjížďku ve které jsme suverénně dohnali Mika s Krakanem na zaďáka a předjeli je dole v bráně, ale samozřejmě Mike dominoval celé mistrovství se 3x vyhranými rozjížďky.

Finální výsledky byly: 1. Mike a K. Václavík, 2. Kraken s Bobíkem a 3. Já a Venda

Podrobné výsledky máme zde: https://czech-starclass.cz/race/276

Byl to parádní se spoustou zábavy a parádního jachtingu.

Jak by řekl Mike Maier: ,,byl to krásnej jachting chlapi"

Copyright © 2012 - 2024 www.czech-starclass.cz

All rights reserved. Powered by exnet.cz,

App version: 1.0.2